De 6 beste apps van juni 2015

Elke maand zet DroidApp de beste Android applicaties van de afgelopen maand op een rij. Applicaties die deze maand zijn voorzien van een update, of die nieuw verschenen zijn in de Play Store hebben wellicht een plaats verdiend in het overzicht van 6 beste Android-apps van juni 2015.

Beste Android-apps van juni

De afgelopen maand hebben we weer een groot aantal apps en games behandeld op DroidApp. Van al deze applicaties hebben we voor je een nieuw overzicht samengesteld. Zoals elke maand hoeven hier niet per definitie alleen nieuwe applicaties in te staan, maar ook apps die we hebben besproken of die zijn voorzien van een update in juni. De beste Android-apps van juni staan in willekeurige volgorde.

Weatherback header

Weatherback

Weatherback is een leuke applicatie waarmee je de huidige achtergrond automatisch aan kunt laten passen aan het weer. Je hoeft dus niet meer te kiezen uit de standaard besneeuwde bergtoppen of het witte strand met de palmbomen, maar gewoon je eigen foto. Vervolgens wordt er een weer-effect als strak uitziende laag over je foto gelegd. Alles weten over deze handige app? Lees dan hier het artikel over Weatherback.

Weather Live Wallpaper: Rain, Snow, Forecast💧
Weather Live Wallpaper: Rain, Snow, Forecast💧

Unused App Remover

Unused App Remover

Bij verveling kan een bezoekje aan de Play Store er zomaar voor zorgen dat er een aantal nieuwe apps op je smartphone worden geïnstalleerd. Voor je het weet staan er weer een aantal games en apps op die je niet meer gebruikt. Met de app Unused App Remover krijg je inzicht in ongebruikte applicaties op een handige manier.

Unused App Remover
Unused App Remover
Ontwikkelaar: Softbears
Prijs: Gratis

Péago header

Péago

Péago is precies op het juiste moment uitgebracht, net voor de zomervakantie. Gaat je vakantie naar of door Frankrijk deze zomer? Dan is de app Péago onmisbaar, want hiermee kan je vele euro’s besparen op tol. Nee, dit is niet zo’n applicatie die je helemaal binnen door zal gaan sturen, maar door op een slimme manier gebruik te maken van op- en afritten, ben je misschien twee minuten langer onderweg, maar wel euro’s goedkoper! Lees hier ons uitgebreide artikel over Péago.

Péago - Slim door Frankrijk.
Péago - Slim door Frankrijk.
Ontwikkelaar: Mufort B.V.
Prijs: Gratis+

HeadsOff notificaties

HeadsOff

Met Android 5.0 Lollipop en hoger zijn de notificaties een stuk zichtbaarder geworden dan in eerdere Android-versies. De grote witte balk verschijnt voor velen vaak tijdens het spelen van een spel of het lezen van een tekst. Wil je niet meer afgeleid worden door notificaties, maar wel gewoon de notificaties ontvangen? Dan is de app HeadsOff zeker de oplossing.

HeadsOff (Android 5.0)
HeadsOff (Android 5.0)
Ontwikkelaar: Jawomo
Prijs: Gratis

Hexlock

Hexlock

Hexlock is een applicatie waarmee je individuele applicaties kunt vergrendelen. Je kan bijvoorbeeld enkel WhatsApp en de galerij vergrendelen terwijl de nieuws-app wel gewoon ‘open’ staat. Dankzij diverse handige opties kan Hexlock ook alleen bepaalde apps beveiligen met een wachtwoord of patroon wanneer je de deur uitgaat.

Hexlock App Lock & Photo Vault
Hexlock App Lock & Photo Vault
Ontwikkelaar: Liquidum Limited
Prijs: Gratis+

Todoist

Todoist

In juni heeft de taken-app Todoist een strakke update gekregen. Je taken kan je voortaan bijhouden in strak Material Design en daarbij gebruik maken van handige functies en mogelijkheden. In de nieuwe versie van Todoist kan je namelijk nog sneller taken toevoegen en onderverdelen in categorieën.

Todoist: To-do list & Planner
Todoist: To-do list & Planner
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Ook in juni

In juni hebben we ook twee interessante smartphones onderworpen aan een uitgebreide review. Het gaat om de Moto G 4G en de LG G4. Voor de LG G4-bezitters bespraken we de applicatie Key Plus, waarmee je een zelfgekozen app kan openen met de volumetoetsen. Natuurlijk mag je ook de DroidApp App niet vergeten te installeren op je smartphone of tablet!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Naast deze applicaties hebben we ook in een aantal lijsten nuttige applicaties behandeld. De lijsten die we deze maand hebben gepubliceerd op DroidApp vind je hieronder.

Bekijk ook het overzicht met de beste Android-apps van mei 2015.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel