Unused App Remover: praktische app houdt je telefoon ‘schoon’

We hebben vast allemaal weleens dat we ons vervelen en een bezoekje brengen aan de Play Store. Voor je het weet staan er een hoop apps of games op die je na een korte tijd niet meer gebruikt. De app Unused App Remover helpt je met het ‘schoonhouden’ van je smartphone.

Unused App Remover

Unused App Remover is een app waarmee je eenvoudig kunt zien welke applicaties je niet gebruikt. Vanuit de app kun je ook meteen apps verwijderen, starten, de informatie ophalen uit de Play store of instellen dat er over de app geen notificatie dient te komen.

Unused App Remover

In het overzicht met de applicaties zie je hoe groot een app is. Tevens zie je wanneer je die bepaalde app voor het laatst hebt geopend. Unused App Remover is vormgegeven in de stijl van Material Design. Applicaties kan je sorteren op naam, grootte en op laatst geopend.

Unused App Remover

De app Unused App Remover houdt verder de activiteit van andere apps bij. Wanneer je telefoon vol raakt geeft de app suggesties voor apps om als eerste te verwijderen. Daarbij kijkt de app naar applicaties of games die al een langere tijd niet zijn gebruikt.

Unused App Remover

Qua instellingen is de applicatie beperkt. Het voordeel hiervan is dat Unused App Remover simpel is in het gebruik. De applicatie kan je gratis downloaden via onderstaande button.

Unused App Remover
Unused App Remover
Ontwikkelaar: Softbears
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel