Opgelicht?! app waarschuwt voor oplichting en bedrog

Oplichting en bedrog zijn dagelijks aan de orde, oplichtingspraktijken worden steeds geraffineerder. De Opgelicht?! app waarschuwt je voor bekende oplichtingspraktijken en ander soort bedrog.

Opgelicht?!

Wanneer je opgelicht of bedrogen word is dat erg vervelend, zeker als de gebruikte techniek niet van echt te onderscheiden is. De Opgelicht-app houd je op de hoogte van nieuwe oplichtingspraktijken, zo word je niet snel meer bedrogen. Bij iedere manier van oplichting wordt extra informatie gegeven, zoals bijvoorbeeld een schermafdruk van een e-mail.Opgelicht appJe kunt je in de Opgelicht?! app abonneren op een of meerdere zogenoemde categorieën. Zodra er nieuwe oplichtingspraktijken bekend worden krijg je direct een notificatie. Of het nu gaat om babbeltrucs, spookfacturen of valse e-mails, zodra een nieuwe techniek bekend wordt krijg je een notificatie.Opgelicht appOok biedt de Opgelicht!? app een speciale waarschuwing bij Geldzaken. Zo is het mogelijk om per bank waarschuwingen te ontvangen. Naast een aantal Nederlandse banken kun je ook alerts ontvangen van Paypal en Western Union.

Bij elke alert zijn ook social media knoppen te vinden zodat je familie en vrienden op de hoogte kunt brengen van nieuwe oplichtingspraktijken. Wat DroidApp betreft is de Opgelicht?! app een must-have applicatie.Opgelicht app

Opgelicht App

De Opgelicht?! applicatie, ontwikkeld door de AVROTROS is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Opgelicht?!
Opgelicht?!
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel