Gelekte slides tonen toffe foto’s van nieuwe Google Ultra Pixel

Google zal op 4 oktober met nieuwe Pixel-toestellen komen. Naast de eerder opgedoken Pixel 2 en Pixel 2 XL zal ook de Ultra Pixel gepresenteerd worden, zo zouden de laatste berichten melden. Dit blijkt uit nu uitgelekte slides die een goede blik geven op het nog niet aangekondigde toestel. Maar is dit echt de Ultra Pixel?

Google Ultra Pixel opgedoken

Vanuit een anonieme bron zijn verschillende details opgedoken over de nieuwe Ultra Pixel van Google. Deze smartphone zagen we nog niet eerder in het geruchtencircuit. Echter is het nog niet te controleren of de afbeeldingen echt zijn, of dat deze ‘fake’ zijn.

Google Ultra Pixel slide

Dus laten we een slag om de arm houden. Mede omdat de naam Ultra pixel is, zonder hoofdletter P. Dat is opvallend, zo meldt ook Android Police, omdat Pixel de naam van een serie is. Echter is Google niet altijd even consistent met het kiezen van namen.

Google Ultra Pixel

We zien een toestel met dunne bezels en een scherm dat vrijwel doorloopt aan de zijkant. De smartphone zou mogelijk ook voorzien kunnen zijn van een vingerafdrukscanner onder het scherm.

Google Ultra Pixel multitasking

Het is niet bekend of de telefoon ook op 4 oktober aangekondigd wordt. Het is goed mogelijk dat Google een concept-versie aankondigt op deze dag, en dat het definitieve model nog enkele maanden op zich laat wachten.

De Ultra Pixel zou geen fysieke toetsen hebben, zo wordt duidelijk uit de video. Op 4 oktober worden zover bekend in ieder geval de Pixel 2 en Pixel 2 XL aangekondigd, samen met een kleinere Google Home en een Pixelbook met stylus, zo lekte dit onlangs uit.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel