Gezonde recepten-app en Kingdom Rush Frontiers defense game voor €0,10

In de Google Play Store zijn weer interessante aanbiedingen te vinden. Voor wie van Tower Defense games houdt is het spel Kingdom Rush Frontiers in de aanbieding. Daarnaast is de app Oh She Glows voor 10 eurocent te downloaden vol gezonde, plantaardige recepten.

Kingdom Rush Frontiers

Deze strategische game is al een tijdje in de Play Store te vinden maar nu kun je hem ook aanschaffen met een aanzienlijke korting. In Kingdom Rush Frontiers leid je je troepen door een avontuur waarbij je je land moet verdedigen tegen vijanden zoals draken en gevaarlijke planten. Je kunt met allerlei soorten aanvallen de vijand vernietigen, denk aan een meteorietinslag of bommen.

Je hoeft je bij deze game niet te vervelen want er zijn 40 verschillende vijanden en de game staat garant voor uren spelplezier. Er zijn zo’n 70 achievements te behalen in Kingdom Rush Frontiers. Normaal gesproken kost de game €2.29 maar nu is de game tijdelijk te downloaden voor slechts €0.10! Via onderstaande button kun je de game in de Play Store aanschaffen.

Kingdom Rush Frontiers TD
Kingdom Rush Frontiers TD
Ontwikkelaar:
Prijs: € 1,99

Oh She Glows

Oh She Glows is een app die normaal €2,49 kost en nu voor €0,10 te vinden is in de Google Play Store. Deze app bundelt tientallen plantaardige recepten waarbij rekening gehouden kan worden met allergieën en diëten. Oh She Glows is Engelstalig en kan uit de Play Store gedownload worden via onderstaande button.

Oh She Glows app

Oh She Glows - Healthy Recipes
Oh She Glows - Healthy Recipes
Ontwikkelaar: Oh She Glows
Prijs: € 2,39+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel