Google Play Store toont nu originele prijzen en actieperiode bij aanbiedingen

Google voorziet de Google Play Store wederom van een nieuwe functie. Bij verschillende apps worden bij aanbiedingen de originele prijzen getoond. Zo weet je voortaan precies of een aanbieding in de Play Store echt interessant is. Maar er is meer.

Prijzen in Play Store

Alweer worden er nieuwe functies getest voor de Android-app van de Google Play Store. Eerder zagen we al aanwijzingen voor de sorteer-functie en een nieuwe kaartweergave. Bij verschillende applicaties die in de aanbieding zijn, wordt niet alleen de aanbiedingsprijs getoond, maar ook de originele prijs. Op deze manier zie je direct of een aanbieding echt de moeite waard is.

Niet alleen de originele en de actieprijs worden getoond, ook de actieperiode van de korting wordt weergegeven bij een app. Niet bij iedere app wordt de nieuwe informatie getoond. Bij ons zijn de nieuwe details in ieder geval te vinden bij de LEGO Batman game. Het is op dit moment niet bekend of Google in de toekomst bij alle prijsverlagingen de nieuwe informatie in de Google Play Store gaat tonen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel