Google Agenda en Keep voor Android krijgen donker thema (screenshots)

Eerder al werden verschillende Google-apps voorzien van een donker thema. Nu worden ook Google Agenda en Google Keep bijgewerkt met ondersteuning voor het donkere thema.

Keep en Agenda in het donker

Google heeft verbeteringen aangekondigd voor twee van haar Android-applicaties. Voor zowel de Google Agenda-app als de Google Keep-app wordt het donkere thema beschikbaar gesteld. Eerder werd een dark theme al beschikbaar gesteld voor de berichten-, contacten- en rekenmachine-app. Tevens verscheen bij sommige gebruikers het donkere thema ook al in Google Keep.

Google Agenda donker thema

De donkere modus wordt nu ook beschikbaar gesteld voor de Google Agenda app. Zoals in de screenshots is te zien, wordt het wit vervangen door donkergrijs en zwart. De kleuren van de agenda-items worden uiteraard wel meegenomen, zodat je snel en duidelijk inzicht hebt in je agenda-afspraken.

Google Keep donker thema

In notitie-app Google Keep wordt het nieuwe donkere thema ook uitgerold. Echter is de functionaliteit niet direct voor iedereen beschikbaar. Na de update kun je via het zijmenu het nieuwe donkere thema instellen.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Google Keep - Notities en lijsten
Google Keep - Notities en lijsten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel