Screenshots tonen nachtmodus van WhatsApp: dit kunnen we verwachten

WhatsApp werkt al een tijdje aan een nieuwe belangrijke functie voor de app. Binnenkort krijgen we in WhatsApp toegang tot een nachtmodus waarbij een donker thema wordt toegepast. We krijgen nu alvast een beter beeld.

Nachtmodus onderweg voor WhatsApp

Er gaan al enige tijd berichten rond over een nachtmodus voor WhatsApp. Standaard is de applicatie alleen uitgerust van een licht thema, waarbij de achtergrondkleuren wit van kleur zijn. Dit gaat dus binnenkort veranderen zo is de verwachting. WhatsApp gaat een donkere modus toevoegen.

WhatsApp donker thema

De nachtmodus moet de applicatie een donkerdere uitstraling geven, zo zien we op screenshots van WAgeeks en Wabetainfo. Overigens lijkt de kleur geheel zwart, maar dit is bedrog. Er wordt een hele donkere kleur grijs gebruikt voor de donkere modus. WhatsApp is één van de weinige chat-apps zonder donker thema. Eerder kregen apps als Telegram, Facebook Messenger en dergelijke al een speciale nachtmodus.

WhatsApp nachtmodus

Zoals je in de screenshots kunt zien, krijgen alle schermen de donkere modus in de app. Het is niet bekend wanneer WhatsApp het donkere thema voor iedere gebruiker beschikbaar stelt.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel