Google Agenda update brengt ‘Goals’ naar app om doelen te bereiken (+ APK)

Google Agenda heeft een update ontvangen die vanaf nu wordt uitgerold. De update naar versie 5.4 van de kalender-app laat je goals instellen om zo je doelen te bereiken. Door doelen in te stellen kan je tijd vrijmaken voor datgene wat belangrijk is. En nee, je hoeft zelf niet meer naar je doelen om te kijken, dat doet Google Agenda voor je.

Google Agenda: doelen

Google heeft de agenda-app voor Android; Google Agenda voorzien van een update naar versie 5.4. Vanaf nu is het mogelijk om een doel toe te voegen aan je kalender. Bij het opstarten van de app zie je direct deze functie, maar je kan ook op het plusje drukken en vervolgens dan op het vlaggetje tikken om een doel te maken.

Wil je bijvoorbeeld een rondje hardlopen, een yoga-oefening doen, een taal leren spreken of een instrument leren spelen? Dan kan Google Agenda je helpen met het bereiken van deze doelen. Ook kan je voor jezelf een doel instellen om meer tijd voor jezelf te nemen of taken af te werken. Je kunt kiezen uit verschillende vooraf beschikbaar gestelde vaardigheden, maar je kunt ook eigen doelen aanmaken. Ook selecteer je hoe vaak en hoelang je aan een taak wilt zitten.

Het beste moment

Vervolgens kiest Google Agenda de beste momenten voor je uit. Op het moment zelf geeft Google je ook de mogelijkheid om bij te houden hoeveel sessies je doet en hoeveel je deze week al hebt voltooid. Daar kan je ook aangeven om een taak uit te stellen of te markeren als voltooid. Google Agenda gebruikt voor het bepalen van de beste momenten een algoritme. Hierdoor leert Google wat jij het prettigste vind en wanneer je bijvoorbeeld om 16:00 uur vaak de vaardigheid uitstelt, zal deze optie niet langer meer getoond worden.

Google Agenda 5.4 downloaden

Google Agenda 5.4 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten en direct je doelen willen stellen, download dan hier de Google Agenda 5.4 APK.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel