Google Allo v14: reageren met hartjes op reacties van vrienden

Google heeft een update uitgebracht voor assistent en chat-app Google Allo. Zo is het nu mogelijk om te reageren op reacties met hartjes. Amit Fulay, hoofd van Allo en Duo maakte de nieuwe functie bekend via Twitter.

Google Allo v14

Google Allo is een chat-app en assistent in één, met de update krijg je een nieuwe manier om te reageren op wat je gesprekspartner typt. Bij een reactie verschijnt een hartje waarop je kunt tikken. Zo geef je aan dat je de reactie leuk vindt zonder daar uitgebreid op te reageren. In groepsgesprekken is deze functie vermoedelijk handiger, alle “likes” worden bij elkaar opgeteld en onder de betreffende reactie getoond.

Google Allo reageren met hartjes

Er zijn in Google Allo verder geen wijzigingen te vinden op de hartjes na. Daarmee is de update redelijk klein en gebruikers die hadden gehoopt op een desktop client zullen nog even moeten wachten. Google Allo v14 zal in de komende dagen uitgerold worden via de Google Play Store.

Update 22:00 uur: er zijn meer nieuwe functies gevonden. Zo is het venster met audio-bestanden vernieuwd. Tevens is er een verbeterde fotobewerker en werkt het met notificatie-kanalen op Android O.

Google Allo
Google Allo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel