Google Calculator behaalt 100 miljoen downloads in Play Store

Een rekenmachine-app is voor veel gebruikers onmisbaar. Er staan in de Play Store genoeg applicaties waarmee je er berekeningen op los kunt laten. Google heeft de eigen calculator-app en deze is nu 100 miljoen keer gedownload.

99 miljoen + 1 miljoen = 100 miljoen

Google heeft een reeks applicaties die een grote hit zijn. Niet heel gek, want een groot aantal apps worden meegeleverd met de verschillende Android-toestellen. We vinden alleen niet altijd ook de Google Calculator app. Echter is deze applicatie ook voor iedere Android-telefoon in de Play Store te vinden.

Google Calculator 7.4

Met de applicatie kun je alle basisberekeningen uitvoeren; maar ook wetenschappelijke bewerkingen uitvoeren. Denk hierbij aan trigonometrische, logaritmische en exponentiële functies. Er is ook ondersteuning voor Android Wear.

De applicatie werd breed beschikbaar gesteld voor Android in maart 2016. Inmiddels is de applicatie 100 miljoen keer gedownload. Een nette prestatie. De Google rekenmachine-app kenmerkt zich door een duidelijk en strak design. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Rekenmachine
Rekenmachine
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel