DropCalc: altijd de rekenmachine in de buurt via je notificatiebalk

Als je snel een berekening erop los moet laten, dan wil je niet in het menu blijven zoeken naar de rekenmachine-app. Met de app DropCalc heb je altijd een calculator in de buurt.

DropCalc rekenmachine

Met de applicatie DropCalc heb je een erg eenvoudige, maar nuttige applicatie op je smartphone. Deze app maakt het mogelijk om een calculator in je notificatiebalk te plaatsen. Verwacht geen grote meldingen of dergelijke, want je krijgt gewoon nog de rest van je meldingen te zien.

Door met twee vingers in het venster met notificaties naar boven of beneden te vegen, kan je de rekenmachine in- of uitvouwen. In de instellingen kan je nog aanpassingen doen zoals het thema van de rekenmachine. Standaard is het rekenmachine thema ingesteld op Material Design. Ook kan je hier de transparantie van de applicatie aanpassen naar eigen wens.

DropCalc

DropCalc is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Alleen in het menu met instellingen zijn er advertenties te zien. In de notificatiebalk word je niet overvallen met reclame. Downloaden kan via onderstaande button.

DropCalc
DropCalc
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel