Google zet Calculator-app in Play Store; met Android Wear-ondersteuning

Google heeft een nieuwe, eigen applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Het gaat om de rekenmachine-app Calculator die als versie 6.0 te downloaden is voor je eigen Android-apparaat. Het is niet de eerste Google-app die uitgebracht wordt in de Play Store. De nieuwste versie van de rekenmachine-app heeft ook ondersteuning voor Android Wear.

Google Calculator 6.0

Op veel smartphones en tablets vind je standaard een rekenmachine-app. Mocht je die niet fijn vinden of op zoek zijn naar een alternatief, dan kan je vanaf nu Google Calculator uit de Play Store downloaden. Deze applicatie was al te vinden op bijvoorbeeld de Motorola en Nexus-apparaten zoals de Nexus 5X en Nexus 6P, maar kan je nu ook op andere toestellen downloaden.

Google Calculator

Versie 6.0 van de app Calculator heeft dezelfde interface behouden, maar biedt nu wel ondersteuning voor Android Wear. Hierdoor kan je snel een berekening uitvoeren op je smartwatch. Het is middels een spraakopdracht al wel mogelijk om een berekening uit te voeren, zonder de calculator app, maar via de app kan je nauwkeuriger je berekening maken wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van punten.

Google Calculator Android Wear

Downloaden

Google Calculator 6.0 kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

Rekenmachine
Rekenmachine
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel