Mental Calculation: ideale hoofdreken-app voor op je smartphone en smartwatch

De wiskunde-app Mental Calculation Math Tricks, zoals de applicatie voluit heet, is een toepassing die je niet alleen op je smartphone kunt gebruiken maar ook op je smartwatch. Op verschillende manieren kan je je aanleg voor wiskunde testen en natuurlijk de opdrachten uitvoeren. Deze applicatie moet de rekenmachine voortaan overbodig maken.

Mental Calculation

Pak je voor toch wel eenvoudige rekensommen makkelijk je rekenmachine? Wees gerust, je bent niet de enige. De applicatie Mental Calculation Math Tricks is dan wellicht een uitkomst. Deze applicatie laat je hersenen weer kraken met hoofdrekenen. Je kunt verschillende tutorials in de app raadplegen met verschillende trucs om hoofdrekenen nog beter onder de knie te krijgen. De tips zijn niet alleen voor studenten en de jeugd bedoeld, maar ook voor volwassenen die beter in hoofdrekenen willen worden.

Door verschillende rekenopdrachten uit te voeren kan je punten verdienen. De trofeeën en sterren die je verdient kunnen worden gesynchroniseerd met je Google Play Games-account. Binnen een bepaalde tijd moet je deze rekensommen oplossen en dit kan niet alleen op je smartphone, maar ook op je smartwatch met Android Wear. De score kan je ook vervolgens delen via verschillende netwerken.

Mental Calculation Math Tricks Android Wear

De game is beschikbaar in de Engelse en Russische taal en kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Bekijk ook: Android Wear: 27 onmisbare apps voor je smartwatch

Wiskunde: hoofdrekenspellen
Wiskunde: hoofdrekenspellen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel