Beter Spellen, Beter Engels en Beter Rekenen: iedere dag leerzame opdrachten voor jong en oud

Noordhoff Uitgevers is op scholen een bekende naam. Maar de uitgever heeft ook een aantal platformen waarmee het jong en oud de kennis laat onthouden rondom de Nederlandse en Engelse taal en rekenen. De Android-apps van Beter Spellen, Beter Rekenen en Beter Engels zijn nu voorzien van Material Design en helpen je met dagelijkse, interessante opdrachten.

Noordhoff apps

Noordhoff heeft de applicaties voor dagelijkse, leerzame opdrachten geupdatet met Material Design en veel verbeteringen. Het gaat om de apps Beter Spellen, Beter Engels en Beter Rekenen. Alle drie de applicaties hebben als doel om iedere dag even je geheugen op te frissen met leerzame opdrachtjes zoals sommen en testjes.

Beter Spellen – Beter Engels

De app Beter Spellen is bedoeld om de Nederlandse taal te onderhouden en te verbeteren. Volgens Noordhoff wil het met vier vragen per dag veel voorkomende spellingsvraagstukken voorschotelen die je kunt oefenen. Aan het eind krijg je het antwoord te zien met de daarbij horende uitleg. Ditzelfde geldt voor de app Beter Engels.

Beter Rekenen app

Beter Rekenen

Beter Rekenen helpt je met het oefenen van rekensommen. De meest voorkomende rekenvraagstukken worden in de applicatie getoond en je kunt iedere dag vier opdrachten oefenen. Alle drie de applicaties kan je downloaden uit de Google Play Store.

Beter Spellen
Beter Spellen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
NU Beter Engels
NU Beter Engels
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Beter Rekenen
Beter Rekenen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel