Schooltv app geeft je toegang tot je favoriete programma’s en video’s

Schooltv heeft een eigen Android-app uitgebracht. Met de applicatie van NTR Schooltv kan je je favoriete filmpjes bekijken. Niet alleen filmpjes van leuke programma’s zijn beschikbaar, ook leerzame video’s zijn in de app van Schooltv te vinden. De app heeft ruim 10.000 video’s voor jong en oud.

Schooltv app

Voor de jeugdige Android-gebruikers heeft de omroep NTR een eigen Schooltv-app uitgebracht. De applicatie is bedoeld voor kinderen in verschillende leeftijden, maar ook voor de wat oudere jeugd. De Schooltv app heeft een ruim aanbod van ruim 10.000 filmpjes van verschillende programma’s. De filmpjes kunnen zowel leuk als leerzaam zijn en komen uit programma’s als het Klokjuis, Huisje Boompje Beestje of Sesamstraat.

De Schooltv-app is overzichtelijk en modern vormgegeven in Material Design. Daarnaast selecteert de app de filmpjes op basis van leeftijdsklasse. Zo zullen er in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar andere filmpjes getoond worden als in de leeftijd van 9-12 jaar. In de applicatie is ook de mogelijkheid om in te loggen en op de hoogte te blijven van video’s die afgestemd worden op je profiel. Ook is er natuurlijk de zoekfunctie waarmee je specifiek kunt zoeken naar filmpjes.

Via onderstaande button kan je gratis de Schooltv app downloaden uit de Google Play Store.

Schooltv
Schooltv
Ontwikkelaar: NTR
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel