Google Camera ontvangt update naar v2.2.024

Google heeft de camera-applicatie Google Camera een update gegeven naar versie 2.2.024. In de nieuwe versie van Google Camera zijn enkele nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Google Camera is geüpdatet naar v2.2.024. Zowel van de camera aan de achterzijde, als de frontcamera kan nu de resolutie ingesteld worden, samen met het aspect ratio. Beelden kunnen dus nu in 16:9 (breedbeeld-formaat) vastgelegd worden of gewoon in 4:3 verhouding.

Daarnaast kan de zelfontspanner gebruikt worden om een tijd tussen het knopje indrukken en het vastleggen te laten. De timer kan ingesteld worden op 3 of 10 seconden. Op 8 mei verscheen er ook al een update voor Google Camera. Toen werd het mogelijk om tijdens het filmen, tegelijkertijd het beeld als foto vast te leggen.

Versie 2.2.024 van Google Camera wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang kunnen of willen wachten, dan kan je hier het APK-bestand downloaden.

Hoewel wij de APK-download zonder problemen hebben gebruikt, is DroidApp.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel