Google Camera geüpdatet naar v2.1.042

Google heeft een update uitgebracht voor de Google Camera applicatie. De update voor de camera-app krijgt het versienummer v2.1.042 en bevat een nieuwe functie, en een aantal bugfixes.

De foto-app van Google; Google Camera is voorzien van een update. In de nieuwe versie van de applicatie kunnen tijdens het filmen, foto’s geschoten worden. Door tijdens het filmen op het scherm te tikken wordt het beeld vastgelegd als foto.

De update bevat verder wat kleine oplossingen voor enkele bugs die er in de applicatie zitten. De bug waarmee de sluitertoets veranderde van positie bij het draaien van het toestel, is onder andere in deze update verholpen.

image

Google Camera maakt het verder mogelijk om een Photo Sphere te maken, waarmee een zogenoemde 360 graden foto gemaakt wordt. Verder kan een foto bewerkt worden met Google Camera. Je kan bijvoorbeeld extra diepte creëeren in een foto, of een filter toepassen.

Medio april werd de camera-applicatie van Google ook voor niet Nexus-toestellen te downloaden en te gebruiken.
Google Camera v2.1.042 wordt vanaf nu uitgerold in de Play Store. De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel