Google Camera voegt ondersteuning toe voor Android Wear

De camera-applicatie van Google, Google Camera, heeft een update gekregen. Google Camera biedt vanaf nu ondersteuning voor de wearables met Android Wear. De integratie maakt het mogelijk om vanaf het horloge een foto te maken met Google Camera.

Google Camera v2.3 brengt ondersteuning voor de wearables met Android Wear. Wanneer de applicatie geopend wordt op de smartphone zal Android Wear automatisch een kaart weergeven met de mogelijkheid tot het maken van een foto. Het horloge kan dus gezien worden als een soort van afstandsbediening.

Android Wear Google Camera

 

Wanneer van de functie gebruik gemaakt wordt zal op het horloge afgeteld worden van 3 naar 1. Het is (nog) niet mogelijk om Android Wear te gebruiken als zoeker. Wanneer de foto geschoten is, kan de foto weergegeven worden op het Android Wear horloge.

In de update voor Google Camera is verder een vernieuwde panorama-functie toegevoegd. Het maken van 360 graden-foto’s en ‘normale’ panorama-foto’s wordt in de nieuwe versie een wat gemakkelijker gemaakt. De nieuwe update voor Google Camera wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store.

Google Camera
Google Camera
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel