Google Files Go: ondersteuning SD-kaarten, tablets en Openen met

Google heeft haar bestandsbeheerder en tevens opruim-applicatie Files Go voorzien van een update. Vanaf nu kun je ook vanaf je Android tablet aan de slag gaan met het uitmesten van bestanden en kun je bestanden op je geheugenkaart beter sorteren.

Google Files Go verbeterd ondersteuning geheugenkaart

In de Play Store is een update verschenen voor Google Files Go. De applicatie werd begin november voor iedereen beschikbaar gesteld in de downloadwinkel voor Android. Het is een bestandsbeheerder waarmee je snel bestanden met anderen kunt delen en tevens je telefoon kunt uitmesten. Je krijgt tips over hoe je snel meer ruimte vrij kunt maken op je smartphone.

Google Files Go SD

Er is nu een update uitgebracht waarmee je de applicatie ook op je tablet met Android kunt gebruiken. Daarnaast is de ondersteuning voor SD-kaarten verbeterd. Dit betekent dat je met één druk op de knop enkel bestanden kunt laten weergeven die opgeslagen zijn op je geheugenkaart. Deze kun je bekijken in rasterweergave of in lijstweergave. Tot slot kun je aangeven kiezen met welke app je bestanden wilt openen.

De update is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Files by Google
Files by Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel