Google Files Go: 4 nieuwe features voor bestandsbeheerder

Google heeft de eigen bestandsbeheerder voorzien van een update. De app Google Files Go voor Android is uitgebreid met vier handige nieuwe features. De applicatie helpt gebruikers met het optimaal gebruikmaken van de opslagruimte. Eén van de nieuwe features is de zoekfunctie.

Google Files Go

Er staat een update klaar in de Play Store voor bestandsbeheerder Google Files Go. De eigen applicatie van Google is niet alleen voor Android Go-toestellen beschikbaar, maar ook voor andere Android-devices. De nieuwe update brengt een aantal handige toevoegingen die je nog meer uit het geheugen van je smartphone laten halen.

Google Files Go zoekfunctie

Vanaf nu is het mogelijk om de zoekfunctie te gebruiken en te zoeken naar je bestanden. Een andere verbetering is het vinden van dubbele bestanden. Deze vreten natuurlijk dubbel zoveel data en dat is onnodig. Met de nieuwe update zie je ook direct waar het dubbele bestand zich bevindt, in welke map. In Google Files Go kun je na het back-uppen van je foto’s en video’s er nu automatisch voor kiezen om de gebackupte bestanden te verwijderen van je telefoon. Hiervoor is er een naadloze werking met Google Foto’s. Tot slot zijn de notificaties verbeterd waarbij ze meer relevant moeten zijn.

De update voor Google Files Go is nu beschikbaar in de Play Store via onderstaande button.

Files by Google
Files by Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel