Google Fit 2.10.36: slaapgegevens van andere apps en hoogtegrafieken

Google heeft weer een nuttige update uitgebracht voor haar fitness- en beweeg-app Google Fit. In Google Fit 2.10.36 wordt het mogelijk om apps van derden te koppelen voor slaapgegevens, en zijn er meer verbeteringen.

Google Fit 2.10.36

Via de Google Play Store wordt een nieuwe update verspreid voor Google Fit. Inmiddels zijn we aangekomen bij versie 2.10.36. Deze versie van de app bevat een reeks verbeteringen en nieuwe functies die de werking van de applicatie verbeteren. Vanaf nu krijg je, net als ‘vroeger’ weer hoogtediagrammen te zien van je workout. Deze hoogte-grafiek krijg je te zien bij een work-out buitenshuis.

Google Fit hoogtediagram

Een andere nieuwe feature is dat je voor het meten van slaapgegevens de gegevens van apps van derden kunt integreren. Hiervoor hoef je in Google Fit eenmalig de desbetreffende applicatie te koppelen aan Fit. Een voorbeeld van een app is Sleep as Android. Je slaap wordt dan vervolgens bijgehouden in je Google Fit dagboek.

Google Fit 2.10.36

De update naar Google Fit 2.10.36 wordt uitgerold via de Google Play Store. Eerder kreeg de applicatie al nieuwe widgets, waarmee je in één oogopslag kunt zien wat de dagelijkse statistieken zijn.

Google Fit: Activiteittracking
Google Fit: Activiteittracking
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel