Google Fit gaat je helpen met je goede sportieve voornemens

In de Google Fit app vind je nu een 30-dagen challenge om 2019 te beginnen met meer beweging. Zo wil de app je helpen bij het uitvoeren van je goede voornemens.

Challenges in Google Fit

Je kunt in de Google Fit app jezelf aanmelden voor een challenge die je gedurende dertig dagen aanspoort meer te bewegen. Voor elke activiteit die je doet scoor je hartpunten. Het doel is om er deze maand zoveel mogelijk te scoren. Intensieve activiteiten leveren dubbele punten op en aanbevolen is om er iedere week zeker 150 te scoren.

Google Fit challenges

Omdat het in de winter lastig kan zijn om aan het aantal punten te komen zijn er ook met een aantal winterse activiteiten punten te scoren. Zoals sleetjes rijden met de kinderen of het sneeuwvrij maken van je straat of tuin. Daarvoor zal het wel eerst moeten sneeuwen natuurlijk. Ga je op wintersport dan kan je ook je ski of snowboard activiteiten bewaren met Google Fit. In een campagne ‘Get fit with Google’ werkt het bedrijf samen met 36 influencers die laten zien hoe zij hun dagelijkse hart punten verdienen.

De uitrol van de challenges in Google Fit is inmiddels begonnen.

Google Fit: Activiteittracking
Google Fit: Activiteittracking
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel