Google Foto’s 1.20: slimme suggesties en sneller reageren

Google heeft een update uitgebracht voor de Google Foto’s applicatie op Android. Versie 1.20 brengt diverse verbeteringen naar gedeelde albums en maakt het nog makkelijker om te reageren op foto’s en albums.

Google Foto’s 1.20

Via Google Foto’s kun je gehele albums delen met vrienden of familie, genodigden kunnen dan de foto’s bekijken en eventueel offline opslaan. Met versie 1.20 maakt Google de gedeelde albums een stuk socialer want het is nu mogelijk om op het hele album of losse foto’s een reactie achter te laten. Foto’s waarbij een reactie is achter gelaten zijn duidelijk zichtbaar door een indicator die het aantal reacties weergeeft.

Google Foto's 1.2

Bij het plaatsen van een reactie moet je er rekening mee houden dat deze niet meer te wijzigen is, wil je dit toch dan moet je je reactie eerst verwijderen. De eigenaar van het gedeelde album krijgt bij iedere reactie een notificatie.

Om het toevoegen van eigen foto’s in een gedeeld album makkelijker te maken kun je gebruik maken van slimme suggesties. Zo zie je in één oogopslag welke foto’s relevant zijn en die volgens Google zeker toegevoegd mogen worden. Deze nieuwe features zijn vanaf nu beschikbaar na het updaten naar versie 1.20 van Google Foto’s. De Google Foto’s app is uiteraard te vinden in de Google Play Store.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel