Google Foto’s 2.13 update voegt videostabilisatie toe

Google heeft met Google Foto’s een handige applicatie voor het bewaren voor al je foto’s en video’s. De recent uitgebrachte update met versienummer 2.13 voegt videostabilisatie toe maar de app heeft nog meer in petto.

Google Foto’s 2.13

De video stabilisatie was al een tijdje aanwezig in het installatiebestand van de app maar het was wachten tot Google deze functie eindelijk voor iedereen beschikbaar maakte. Nu is dat het geval en kun je video’s achteraf nog stabiliseren, zodat je video’s er een stuk strakker ogen. De stabilisatie functie is ook handig als je tijdens het filmen een klein beetje beweegt, Google Foto’s probeert dit dan zo goed mogelijk te corrigeren.

Je kun de videostabilisatie vinden door een willekeurige video te openen en vervolgens op stabiliseren te tikken. Let op dat bij lange video’s het corrigeren van de video lang kan duren. In versie 2.13 van Foto’s vond 9to5Google ook aanwijzingen dat een koppeling met Google+ mogelijk terugkomt.

Google Foto’s 2.13

Google Foto’s wordt automatisch uitgerold naar alle gebruikers via de Google Play Store. Heb je de update nog niet ontvangen dan zal dit zeker in de komende dagen gaan gebeuren.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel