Google Foto’s krijgt nieuwe, verfijnde zoekfunctie

Galerij-app Google Foto’s is een uitgebreide toepassing voor het beheren van je foto’s en video’s. Nu komt er een verbeterde, meer verfijnde zoekfunctie.

Google Foto’s met nieuwe zoekfunctie

De Android-app van Google Foto’s krijgt een nieuwe zoekfunctie. De collega’s van Android Police zijn gestuit op de nieuwe zoekfunctie die beschikbaar komt in de applicatie. Dankzij de nieuwe feature moet het vinden van de meest passende foto nog makkelijker worden. Er komen namelijk filters beschikbaar die het zoeken moeten verbeteren. Gisteren werd tijdens Google I/O al de vergrendelde map aangekondigd voor Google Foto’s.

Google Foto's zoekfunctie

Met de nieuwe filters kunnen gebruikers specifieker zoeken, bijvoorbeeld naar favorieten, selfies, collages, animaties, films, screenshots of een andere optie. Deze filters kun je combineren met andere zoekopdrachten zodat je snel voorgeschoteld krijgt, waar je naar zoekt. Ook kun je filteren op persoon.

Google lijkt de nieuwe zoekfunctie aan het testen zijn. Hierdoor is hij niet voor iedereen al beschikbaar. Een wijziging wordt server-side doorgevoerd.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel