Google geeft gratis bonustegoed voor Candy Crush bij Play Gift Card

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Google promoot nu de Google Play Gift Card waarbij je gratis tegoed krijgt voor Candy Crush Saga.

Speltegoed bij Play Gift Card

Wanneer je van plan bent iemand een Google Play Gift Card cadeau te doen, dan is dit extra interessant voor de spelers van Candy Crush. De Google Play Cadeaukaart kan ingewisseld worden in de Google Play Store. Hiermee kun je niet alleen apps en games kopen, maar ook kiezen uit een groot aanbod van e-books, films en muziek.

DroidApp kwam erachter dat Google stilletjes nu extra voordeel geeft aan degenen die een Play Gift Card krijgen. Wordt de Play Gift Card gekocht bij een deelnemende winkel, dan krijgt de ontvanger extra speltegoed om te besteden in Candy Crush Saga, het populaire snoepspelletje.

candy crush

Bij een cadeaukaart met een waarde van tussen de €15 en €24,99 krijgen gebruikers het Smulpakket ter waarde van 10 euro; met onder andere goudstaven en één kleurenbom. Bij een cadeaukaart met een waarde van tussen de €25 en €49,99 krijg je het Lekker Pakket (t.w.v. 21 euro) met onder andere 100 goudstaven en twee kleurenbommen. Geef je iemand een cadeaukaart van 50 euro of hoger, dan krijgt hij of zij het Smakelijk Pakket (t.w.v. 43 euro) met onder andere 250 goudstaven en vier kleurenbommen.

De actie is stilletjes al ingegaan op 1 oktober en geldt tot en met 31 december 2019. Er geldt een maximum van één per gebruiker.

Lees ook

Reageer op dit artikel