Google Hangouts 5.0 uitgerold met aantal verbeteringen (+ APK)

Google heeft zojuist een nieuwe versie van Google Hangouts uitgerold. Eerdere berichten beloofde een uitgebreide update, maar dit lijkt niet te kloppen. Hangouts 5.0 bevat een aantal aanpassingen en verbeteringen. Wel is de stap van versie 4.2 naar 5.0 opvallend, is er dan toch meer aan de hand?

Hangouts 5.0

Google Hangouts 5.0 is zojuist uitgerold door Google. De nieuwe versie van de chat-app zou de mooiste verbeteringen bevatten, zo wisten diverse media eerder te melden, maar dit blijkt niet te kloppen. De enige verbeteringen die door zijn gevoerd zijn een aantal bugfixes. Onder andere het afspelen van GIF’jes moet nu beter gaan in de nieuwe versie van Hangouts.

Bij het opstarten van de nieuwe versie van Hangouts valt op dat er een splash screen is toegevoegd door Google. Met de komst van Android 6.0 Marshmallow heeft Google bij veel van haar apps dit welkomstscherm toegevoegd. Ook zijn er geen grote veranderingen merkbaar in de nieuwe versie van Hangouts 5.0. Wel verschijnt er bij het gebruik van de 3×3 widget de tekst dat deze widget niet langer meer beschikbaar is.

Mocht je niet kunnen wachten totdat de update in de Play Store staat, dan kan je hier de Hangouts 5.0 APK downloaden. Het downloaden en installeren van het APK-bestand geschiedt op eigen risico.

Hangouts
Hangouts
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel