Google introduceert strakke, nieuwe web-interface Hangouts

Google Hangouts voor computer of laptop is nu ook apart te gebruiken met een fris uiterlijk. De nieuwe web interface volgt na de update van de Hangouts-app, waarbij Google Hangouts 4.0 voor Android een strak nieuw uiterlijk meekreeg.

Hangouts web-interface

Wanneer je op je computer gebruik maakt van Google Hangouts dan doe je dit wellicht via de Chrome plugin of via Gmail. Nieuw is dat Hangouts ook te gebruiken is zonder deze plugins door naar hangouts.google.com te navigeren. De gebruiker krijgt hier de mogelijkheid tot het voeren van conversaties en video gesprekken. Vorige week werd Google Hangouts 4.0 voor Android al vrijgegeven, die er nu echt veel beter uitziet.

Google Hangouts web

Groot voordeel van deze web interface is dat je meerdere conversaties tegelijk kunt voeren zonder dat je daarbij hoeft te schakelen. Navigeer je op je Android-smartphone of tablet naar de nieuwe interface dan wordt je direct doorgestuurd naar de Google Play Store. Een logische stap want Google ziet natuurlijk veel liever dat je de app gebruikt op je Android-apparaat.

Google Hangouts web

Nog geen Hangouts op je device, navigeer dan naar de nieuwe web-interface of download de app deze via onderstaande button.

Hangouts
Hangouts
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel