Hangouts 7.0 uitgebracht met verbeteringen en nieuwe functies

Google Hangouts 7.0 is uitgebracht door Google. De nieuwste versie van de berichtendienst brengt een divers aantal nieuwe functies naar de applicatie. Een voorbeeld hiervan is de ‘quick reply’ waarmee je snel een antwoord naar iemand kunt versturen. Maar er is meer.

Google Hangouts 7.0

In Google Hangouts 7.0 vinden we de functie die het mogelijk maakt om snel berichten te beantwoorden. Bij het binnenkrijgen van een nieuw bericht vind je onder de melding de optie ‘beantwoorden’. Via een nieuwe pop-up kan je vervolgens beginnen met het typen van je antwoord. Bij het openen van de nieuwe functie krijg je de optie te zien om Google Messenger te downloaden; de SMS-app van Google. Hiermee wordt de indruk gewekt dat we binnenkort waarschijnlijk afscheid moeten nemen van de SMS-functie in Hangouts.

Google Hangouts 7.0

Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om een snelkoppeling op je homescreen te plaatsen van het gesprek. Op deze manier hoef je niet apart naar Hangouts en dan de conversatie te selecteren. Een vergelijkbare functie is al langere tijd beschikbaar in WhatsApp bijvoorbeeld. Verder is het dialoog-venster wat meer verfijnd en wat kleine verbeteringen doorgevoerd in de interface.

Google Hangouts 7.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Hangouts
Hangouts
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel