Google Home Mini: alleen vandaag voor €29, grote Home voor €99

Met de Google Home Mini wordt deze week flink gestunt. Nadat eerder Albert Heijn het apparaat in de folder had gezet, kun je nu bij MediaMarkt voor een spotprijs de slimme assistent kopen.

Google Home Mini voor 29 euro

We schreven van het weekend over de Google Home Mini bij Albert Heijn. Daar kun je dankzij Black Friday komende vrijdag en het weekend de assistent voor een spotprijs halen. MediaMarkt heeft ook een aanbieding klaarstaan, maar niet voor Black Friday. Op dinsdag 20 november 2018 kun je de Google Home Mini voor €29,00 aanschaffen. Een interessante deal; de slimme assistent heeft een adviesprijs van 59 euro. Daarbij kost de grotere Google Home nu geen 149, maar 99 euro!

Google Home Mini MediaMarkt

Met de Google Home Mini heb je nagenoeg dezelfde mogelijkheden als bij de Google Home, de grotere variant. Sinds korte tijd kun je de Google Assistent in het Nederlands gebruiken. Hierbij kun je gebruik maken van verschillende commando’s; denk aan het aanpassen van de temperatuur in huis (met ondersteunende thermostaten), de lampen bedienen, je agenda-items laten oplezen en een muziekje starten.

De dagdeal is online te vinden en te bestellen via de website van MediaMarkt. De grotere Google Home aanbieding vind je hier.

De actie bij MediaMarkt is voorbij. Je kunt hem nu wel voor €29 kopen bij Bol.com!

Leestip: Alle Black Friday deals

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel