Google I/O 2016: volg hier de livestream (in 360 graden)

Gaat het Android-hart al sneller kloppen? Vanavond is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie Google I/O. Tijdens Google I/O 2016 zal Google verschillende nieuwe diensten en mogelijk ook producten aankondigen. Dit jaar zet Google ook in op virtual reality en kan je de livestream in 360 graden bekijken.

Google I/O 2016

Vanavond, woensdag 18 mei om 19:00 uur Nederlandse tijd start Google I/O 2016. Google zal tijdens deze ontwikkelaarsconferentie niet alleen interessante dingen voor ontwikkelaars aan gaan kondigen, maar ook voor de consument onthullingen doen. We zullen ongetwijfeld meer gaan zien van Android N, misschien horen we ook eindelijk de definitieve naam als opvolger van ‘Marshmallow’. Tevens verwachten we Android VR, een nieuwe virtual reality bril van Google.

Verwachting

Spraakassistent Home moet ook aangekondigd gaan worden tijdens Google I/O 2016. We zullen wellicht ook kennis maken met een Android TV van Xiaomi en worden er verschillende veranderingen verwacht voor Chrome OS op de Chromebooks. In de laatste weken voorafgaand aan Google I/O kwam ook het bericht naar boven dat Google met een alternatief voor WhatsApp wil komen. Er zal vanavond nog veel en veel meer aangekondigd gaan worden. De nieuwe app Google Spaces, die deze week werd gelanceerd, zal ook aan bod komen.

Livestream

Wil je zelf meekijken en direct alles volgen? Dan kan je de Google I/O 2016 livestream bekijken. Zoals gezegd zal deze vanaf 19:00 uur vanavond live van start gaan. Je kunt de livestream dan gewoon via deze pagina bekijken.

En in 360 graden:

Blijf op de hoogte!

Uiteraard zal DroidApp je ook vanavond op de hoogte houden van alle nieuwtjes en hiervan uitgebreid verslag doen. Wil je niks missen? Download dan de DroidApp app via onderstaande button, of volg ons op de bekende sociale netwerken Twitter, Facebook en Google+. Je kunt ons ook volgen op Telegram.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel