Google Spaces: nieuwe verzamelplaats voor allerlei informatie

Het delen van informatie met groepen mensen is vaak onhandig en omslachtig door de vele apps die er beschikbaar zijn. Om makkelijker informatie te delen met iedereen komt Google nu met Google Spaces. In de app zijn allerlei soorten informatie snel te delen met een groep.

Google Spaces

In Google Spaces kun je razendsnel opzoek naar informatie en dit meteen delen met alle deelnemers in een groep. In Spaces zit namelijk al ondersteuning voor de Chrome browser, YouTube en Google Zoeken zodat je de app niet hoeft te verlaten. Ook foto’s van uit Google Foto’s zijn eenvoudig te delen. Google Spaces is al een tijdje in ontwikkeling, begin april verscheen de eerste test versie.

Google Spaces

Google heeft Spaces nu echt officieel uitgebracht en is ook van plan om tijdens het Google I/O evenement veelvuldig gebruik te maken van de app. Gebruikers kunnen via de app zelf groepen, zogenaamde Spaces, aanmaken en beheren. Beheerders kunnen deelnemers uitnodigen via een messenger, e-mail of sociale media.

Google Spaces

Spaces is te gebruiken op Android en iOS als app en desktop en mobiel als web-app, wel is een Gmail-account vereist. De applicatie is maandagavond laat in de Google Play Store verschenen. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel