Google Maps 9.2: volume-instellingen en autocorrectie [update]

In de nieuwe versie van de kaartendienst Google Maps zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Uitgebreidere instellingen voor het volume en autocorrectie zijn nu te vinden in  Google Maps 9.2.

Google heeft een nieuwe versie uitgebracht van de kaartendienst Google Maps. In Google Maps 9.2 is het mogelijk om het volume van de spraakgestuurde navigatie apart in te stellen op zachter, normaal of juist harder.

In Google Maps 9.2 is het verder mogelijk om in te stellen dat de kaart automatisch draait, wanneer het toestel gedraaid wordt, ondanks wat je ingesteld hebt bij de autorotatie van je toestel.

Google Maps 9.2

Google Maps 9.2 zal voortaan zoekopdrachten met een typefout automatisch aanpassen. Als je bijvoorbeeld ‘Txel’ typt in plaats van ‘Texel’ zal Google Maps deze zoekopdracht aanpassen naar de juiste benaming. Een simpele, maar erg handige nieuwe toevoeging in Google Maps.

Onlangs bracht Google, Google Maps 9.1 uit waarbij nuttige informatie werd toegevoegd aan de applicatie. Google Maps 9.2 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store, en is te downloaden via onderstaande button.

Update 17/12 08:18: Google heeft de changelog online gezet van de veranderingen in Google Maps 9.2:

Wat is er nieuw?

• Zoekresultaten voor restaurants filteren op type keuken

• Uw Google-contactpersonen bekijken wanneer u adressen zoekt

• Voor bedrijfseigenaren: uw vermeldingspagina claimen om uw aanwezigheid op Maps te beheren

• Bugfixes

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel