Google Maps test aanvullende beoordelingen op Android

Google Maps is bezig met het testen van nieuwe beoordelingen in de Android- app. Op deze manier moeten resultaten nog relevanter worden, zo ontdekte DroidApp.

Google Maps beoordeling

Google Maps

Google lijkt te zijn begonnen met het testen van een nieuwe vragenronde aan gebruikers in Google Maps. DroidApp heeft ontdekt dat Google Maps verschillende keren om aanvullende informatie vraagt. Het lijkt erop dat gebruikers wel al eens eerder op die plaats moeten zijn geweest.

Google Maps beoordeling

Aanvullende beoordelingen

Wanneer de gebruiker een locatie zoekt, zoals een restaurant, hotel of evenementenhal, laat Google onderin beeld een vraag zien. Vragen over een restaurant kunnen bijvoorbeeld zijn: ‘is deze locatie geschikt voor lunch?’ of ‘is deze locatie geschikt voor diner?’. Daarnaast wordt er gevraagd of een locatie aangeraden kan worden voor gezinnen en kan je aangeven of een locatie de moeite waard is.

Google Maps beoordeling

De balk met de mogelijkheid om een locatie te beoordelen duikt niet iedere keer op, zo merkte we op. De toevoeging lijkt aan de kant van de server toegevoegd te worden, waardoor een update voor Google Maps niet nodig lijkt te zijn. Heb jij ook de nieuwe aanvullende beoordelingen? Laat het ons dan zeker weten!

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel