Google: Nexus 6 krijgt Android 7.1.1 Nougat in januari 2017

De bezitters van de Motorola Nexus 6 moeten nog even geduld hebben voor de nieuwste update naar Android 7.1.1 Nougat. Er is een bug ontdekt in de huidige versie van Nougat voor de Nexus 6, waardoor de release van de nieuwste Android-versie langer op zich laat wachten.

Nexus 6 en Android 7.1.1 Nougat

Nog steeds is de update naar Android 7.1.1 Nougat niet beschikbaar voor de Motorola Nexus 6. De gebruikers moeten nu nog wat langer wachten volgens Google, want er is op het laatste moment een bug ontdekt in de Nougat-update. Dit betekent dat de uitrol van de update wordt uitgesteld.

Nexus 6 Android 7.1.1 Nougat

Google laat in een reactie aan de collega’s van Android Police weten dat de update uitgebracht zal worden in januari 2017. Dit zal volgens Google gebeuren in de eerste dagen van januari, waardoor het niet al te lang meer op zich zal laten wachten. Het gaat om de update naar Android 7.1.1 Nougat die verschillende verbeteringen en nieuwe functies met zich meebrengt.

Reactie van Google

De volledige reactie van Google is als volgt;

Unfortunately, we found a last minute bug that was specific to the Nexus 6, which has caused the delay of the 7.1.1 OTA rollout. We’ve since fixed the issue and will be rolling out an update in early January.

De Nexus 6 werd in november 2014 uitgebracht. Voor de smartphone is de update naar Android 7.1.1 Nougat de laatste grote update, zo is de verwachting.

Lees ook: Terugblik: de Nexus-toestellen door de jaren heen

Lees ook

Reageer op dit artikel