Google komt met nieuwe ‘Pixelbook Go’ laptop met 13,3 inch scherm

Google heeft zojuist tijdens het Made by Google-event een nieuwe laptop aangekondigd. Het apparaat heeft de naam Google Pixelbook Go meegekregen.

Google Pixelbook Go

We hebben weer een aantal nieuwe apparaten van Google gezien. Eén van deze nieuwe producten is een nieuwe laptop, de Pixelbook Go. De nieuwe laptop moet de huidige Pixelbook opvolgen, welke niet in Nederland uitgebracht werd. Het apparaat kan overweg met de Pixelbook Pen en het Pixel Slate toetsenbord.

Pixelbook Go

De Google Pixelbook Go is voorzien van een 13,3 inch beeldscherm met een resolutie van Full-HD of 4K. Dit is afhankelijk van de processor in de computer. Deze bestaan uit de Intel Core m3, i5 en i7. Hierbij varieert het werkgeheugen tussen de 8 en 16GB, terwijl er een opslagruimte is van 64GB, 128GB of 256GB. Uiteraard is er de aanwezigheid van Chrome OS, waardoor je zeker bent van updates. Met twintig minuten laden kan je laptop weer twee uur langer mee, zo belooft Google.

Je kunt hem in de kleuren Just Black en ‘Not Pink’ kopen voor een bedrag vanaf 649 dollar. Of dit apparaat wel naar Nederland komt is nog maar de vraag. Allereerst start de pre-order in Amerika en Canada. In januari is hij ook beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel