Google rolt nieuwe webversie Play Store uit

Google is begonnen met de uitrol van de nieuwe webversie van de Play Store. In de nieuwe vormgeving is de indeling veranderd en zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd. We zetten de veranderingen op een rijtje.

Webversie Play Store

Google is vanavond begonnen met het uitrollen van de nieuwe Play Store. Het gaat om de website van de Play Store die te bereiken is via play.google.com. De webversie van de Play Store laat nu onder de titel en de korte details zoals de prijs, categorie en leeftijdscategorie direct de screenshots zien. Onder de screenshots vinden we de tekst, de recensies en de aanvullende informatie. Ook de Google +1 knop is van boven naar beneden verplaatst.

Google Play Store web

Aan de rechterkant van de informatie over de app zelf, vinden we de gerelateerde apps en de andere apps die de ontwikkelaar heeft gemaakt. Dat Google nu pas de uitrol lijkt te zijn begonnen van de nieuwe webversie van de Play Store is opvallend. In december kondigde Google namelijk al de vernieuwde webversie van de Play Store aan.

Google Play Store web

Wat vind jij van de vernieuwde webversie van de Play Store? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Lees ook

Reageer op dit artikel