‘Google Pixel 4 en 4 XL krijgen 90Hz beeldscherm’ (+ meer specs uitgelekt)

Google zal in de komende maanden ergens de Pixel 4-smartphones presenteren. Er zijn nu nieuwe berichten opgedoken over welke specificaties we terug kunnen gaan zien op de smartphones.

Pixel 4 specs in het nieuws

De Pixel-serie van Google staat bekend om fijne toestellen met een goede camera en prima specificaties. Dit jaar zullen we de vierde generatie gaan zien, die eerder door Google al als teaser werd uitgelicht. Nu melden de collega’s van 9to5Google dat zij nog meer over de specificaties van de Pixel 4 en 4 XL weten.

Pixel 4 - XL render

Allereerst is duidelijk dat alle twee de smartphones beschikken over een 90Hz beeldscherm. Door deze hoge verversingssnelheid is het scrollen door een webpagina en het spelen van games erg prettig. Tot nu toe heeft alleen de OnePlus 7 Pro een dergelijk scherm. Het gaat om een AMOLED-display waarbij die van de ‘4’ een grootte heeft van 5,7 inch (Full-HD+) terwijl de Pixel 4 XL een 6,3 QHD+ beeldscherm krijgt. We kennen de term Fluid AMOLED al, maar Google lijkt de marketingnaam Smooth Display te gebruiken.

Ook over de camera is er meer nieuws te melden. Er zullen twee sensoren aanwezig zijn; een 12 megapixel standaard-sensor met PDAF autofocus en een 16 megapixel telephoto lens. Het lijkt er dus niet op dat er een groothoeklens in het toestel aanwezig zal zijn. De Pixel 4 krijgt een 2800 mAh accu (was bij de ‘3’ 2915 mAh) het grotere model een 3700 mAh batterij (was bij de 3 XL 3430 mAh). Google levert de toestellen verder met een Snapdragon 855 processor, 6GB RAM en 64/128GB aan opslag.

Naar verwachting gaan we de nieuwe Pixel-toestellen terugzien in oktober. Dan zal Google de nieuwe toestellen presenteren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel