Google Pixel Slate gelekt: dit is de eerste Pixel-tablet

Google komt mogelijk op 9 oktober met een eigen tablet onder de Pixel-vlag. Het apparaat zal de naam Google Pixel Slate krijgen. Van de tablet komen we nu meer te weten met foto’s en enkele details.

Google Pixel Slate: eerste tablet

De eerste tablet van de Pixel-lijn zit eraan te komen. Google grijpt mogelijk het event op 9 oktober aan om de tablet aan te kondigen. Het apparaat zal de naam Google Pixel Slate dragen. Op deze dag zien we ook de nieuwe Chromecast, de Home Hub en natuurlijk de Pixel 3-smartphones.

Google Pixel Slate

De Google Pixel Slate zal voorzien zijn van het Chrome OS, met toegang tot de Play Store, zodat je gewoon Android-apps kunt downloaden, zoals de DroidApp App. Naar verwachting zorgt dit platform ervoor dat het prima hardware heeft om hem niet alleen als tablet te gebruiken, maar ook als laptop. Op de foto’s zien we ook de speciale pen/stylus waarmee je het scherm kunt bedienen.

Rondom het scherm zien we de randen met stereo speakers, er zijn uitsparingen voor de vingerafdrukscanner en volumetoetsen en ook krijgt de Pixel Slate een USB-C poort. Als we afgaan op de foto’s dan lijkt het apparaat vrij dun te zijn. In de linkerbovenhoek krijgt de tablet het beeldmerk van Google, rechts een camera. We zien ook een case, bedoeld voor de tablet. Het toetsenbord heeft een assistent-toets naast de spatiebalk en een zogenoemde ‘hamburger’ knop rechts bovenin. Als er meer bekend is, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel