Google Pixel Stand te zien op foto: je telefoon als ‘Smart Display’

Google heeft een aankondiging gepland staan voor 9 oktober. Op deze dag zullen we nieuwe producten gaan zien van Google, waaronder de nieuwe Google Pixel Stand. Deze houder tovert je smartphone om in een slim Smart Display. We zien nu een duidelijkere foto van de accessoire.

Google Pixel Stand op beeld

In de weken voor de officiële aankondiging van de nieuwe Pixel 3, komen we steeds meer te weten. Niet alleen over de smartphones, maar ook over de accessoires en andere producten die we daar mogelijk te zien krijgen.

De Pixel Stand van Google dook eerder al op, op een afbeelding die gevonden was in een installatiebestand van een Google-app. Nu is er op het web een andere foto verschenen van de Pixel Stand. Deze toont de onderkant en zijkant van de Stand. Te zien is dat de kabel netjes weggewerkt kan worden en dat de rug van de standaard wat gebogen is. Zo is hij goed af te lezen als hij bijvoorbeeld op tafel of bureau staat.

Google Pixel Stand

Met de Google Pixel Stand wordt het mogelijk de smartphone draadloos op te laden. Tevens kan hij dienen als Smart Display met nuttige informatie, grotere iconen en grotere meldingen. Zodat je direct hetgeen te zien krijgt wat voor jou belangrijk is.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel