Pixel 3 en Pixel 3 XL te zien op officiële foto’s: dit is ‘m

Op 9 oktober staat de aankondiging gepland van de nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL. Beide smartphones zullen door Google op die dag getoond worden, samen met nieuwe producten en diensten, zo is de verwachting. De nieuwe Pixel-devices zien we nu op officiële foto’s.

Officiële foto’s van Pixel 3 (XL)

De Google Pixel 3 en 3 XL zijn in de afgelopen weken wel heel vaak in het nieuws geweest. Voor degenen die nog niet genoeg ervan hebben gekregen is er nu goed nieuws. Dankzij de betrouwbare bron Winfuture krijgen we nu nog een beter beeld van de toestellen. Allebei de smartphones zien we nu op officiële foto’s.

De Pixel 3 heeft een 5,5 inch display met vrij aanwezige schermranden, terwijl de 3 XL een 6,2 inch display krijgt met een notch. De telefoons hebben een glazen-metalen afwerking achterop met een vingerafdrukscanner. Er is een 8 megapixel camera en ook een 8 megapixel front-camera, zo weet de bron te melden.

Google Pixel 3 XL

Allebei de smartphones hebben stereo-speakers, afgeronde schermhoeken en een Snapdragon 845 processor. Er zal minstens 64GB aan opslagruimte aanwezig zijn en 4GB RAM. Ook komt er een variant met 128GB opslagruimte, die staat nog op de planning. Uiteraard verschijnen de Pixel toestellen met Android 9 Pie.

Google Pixel 3

Het is geen enorme revolutie te noemen, de nieuwe Pixel 3-toestellen. Wel is het interessant dat Google de smartphones ook in Europa uit zal brengen en misschien wel in Nederland. Eerder werd namelijk gesteld dat de Pixel 3 zal verschijnen in landen waar de Google Assistent de taal spreekt, en dat is natuurlijk dan ook in Nederland.

Google Pixel 3 zijkant

De Pixel 2 is hier niet officieel uitgebracht, in Duitsland dan weer wel. Of we dan voor de Pixel 3 ook weer naar de Oosterburen moeten rijden, zullen we vermoedelijk op 9 oktober te horen krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel