Google Pixel 3 (XL): persfoto’s laten toestellen naast elkaar zien

Google zal op 9 oktober de nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL laten zien. De smartphonefabrikant heeft dus twee modellen op de planning staan, en nu zien we de smartphones opnieuw in beeld, naast elkaar en met de stoffen case.

Pixel 3 en XL naast elkaar

Op 9 oktober zal het Made By Google-event plaatsvinden. Hier zullen we de nieuwe producten, diensten en innovaties van Google gaan zien. Bekend is al dat de Pixel 3 hier getoond zal worden. De smartphones zullen de huidige Pixel 2-serie opvolgen.

Google Pixel 3 - 3 XL

Nu zijn nieuwe foto’s opgedoken van de Pixel 3 en Pixel 3 XL. We zien beide toestellen naast elkaar, en zien dat het design deels verborgen is onder een stoffen case. Uitsparingen zijn er voor de enkele camera en de vingerafdrukscanner. Aan de voorzijde is de XL voorzien van een notch. Voorop zijn beide telefoons wel van een dual-camera voorzien.

Google Pixel 3 - 3 XL

Alle details zullen we dus 9 oktober te horen krijgen. Vrijwel zeker lijkt wel dat de Pixel 3 een 5,4 inch scherm zal krijgen, terwijl de XL een scherm krijgt met een grootte van 6,2 inch.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel