Google komt met Europese aankondiging Pixel 3 in Parijs; ook voor Nederland?

Google heeft bekend gemaakt dat het voor Europa een aankondiging zal houden op 9 oktober. Het event zal gehouden worden in Parijs en zeker is al dat we hier de Pixel 3 en Pixel 3 XL gaan zien. Mogelijk komt de smartphone ook naar ons land.

Pixel 3 event in Parijs

In de Franse hoofdstad Parijs zal tegelijk met de aankondiging van Google in New York, een ander event van Google gehouden worden. Het zal het zogenoemde ‘Made by Google’ event zijn dat jaarlijks wordt gehouden. Het event in Parijs is bedoeld voor het hele vasteland van Europa, en mogelijk ook interessant voor ons in Nederland.

Paris 9 oct google

Een bron beweert dat Google de Pixel 3 (XL) zal uitbrengen in landen waar Google Assistent ook die taal spreekt. Inmiddels zijn dat meer landen dan ooit tevoren. Onlangs bracht Google haar spraakassistent ook uit in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Natuurlijk wordt nu ook de Nederlandse taal ondersteund, maar moeten de Belgen nog wachten van de Vlaamse taal.

Op Twitter reageert Google Frankrijk op de vraag of de Pixel 3 ook naar Frankrijk komt. Het bedrijf geeft daar een minder subtiele hint dat de champagne koud gezet kan worden. Mogelijk krijgen we tijdens het Made by Google-event nog meer producten van Google te zien. Er gaan berichten over een nieuwe Pixelbook, verbeterde Chromecast, Pixel Buds en meer. We zullen misschien ook definitief een datum te horen krijgen, wanneer Google Home naar Nederland komt. Google heeft eerder al bevestigd dat dit voor de kerst zal gebeuren.

De presentatie in Parijs zal op dezelfde tijd beginnen als in New York. De aankondiging zal plaatsvinden op 9 oktober.

Leestip: Google Assistent: alle commando’s die het leven wat makkelijker maken

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel