Nog meer real-life foto’s van nieuwe Pixel 3 XL

We moeten waarschijnlijk nog ruim een maand wachten totdat we de aankondiging krijgen van de Pixel 3 XL, maar er is al veel nieuws over het toestel. Opnieuw zijn real-life foto’s opgedoken van de telefoon.

Pixel 3 XL in real-life

De Pixel 3 XL wordt samen met de Pixel 3 het nieuwe vlaggenschip van Google dit jaar. Naar verwachting kunnen we de nieuwe smartphones begin oktober verwachten. In de afgelopen tijd is er al veel nieuws verschenen over de Pixel 3 XL en ook vandaag is dat het geval. We zien nieuwe foto’s van de telefoon.

Google Pixel 3 XL

Gisteren schreven we ook al over foto’s en camera-samples van de Pixel 3 XL. Daarbij werd ook duidelijk dat Google het toestel zal voorzien van draadloos opladen. We zien op één van de foto’s (de achterkant) van de Pixel 3 XL, samen met de Huawei P20 Pro en Samsung Galaxy Note 9.

Volgens de bron past de Pixel 3 XL prima in de case die bedoeld is voor de Pixel 2 XL. Mogelijk is het formaat van de telefoon niet veranderd bij de nieuwe generatie. Screenshots laten zien dat het, zover nu bekend is, niet mogelijk is om de gesture-navigatie knop uit te schakelen. Dus je kunt niet terug naar de huidige, drie-knoppen indeling in de navigatiebalk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel