Nog meer real-life foto’s van nieuwe Pixel 3 XL

We moeten waarschijnlijk nog ruim een maand wachten totdat we de aankondiging krijgen van de Pixel 3 XL, maar er is al veel nieuws over het toestel. Opnieuw zijn real-life foto’s opgedoken van de telefoon.

Pixel 3 XL in real-life

De Pixel 3 XL wordt samen met de Pixel 3 het nieuwe vlaggenschip van Google dit jaar. Naar verwachting kunnen we de nieuwe smartphones begin oktober verwachten. In de afgelopen tijd is er al veel nieuws verschenen over de Pixel 3 XL en ook vandaag is dat het geval. We zien nieuwe foto’s van de telefoon.

Google Pixel 3 XL

Gisteren schreven we ook al over foto’s en camera-samples van de Pixel 3 XL. Daarbij werd ook duidelijk dat Google het toestel zal voorzien van draadloos opladen. We zien op één van de foto’s (de achterkant) van de Pixel 3 XL, samen met de Huawei P20 Pro en Samsung Galaxy Note 9.

Volgens de bron past de Pixel 3 XL prima in de case die bedoeld is voor de Pixel 2 XL. Mogelijk is het formaat van de telefoon niet veranderd bij de nieuwe generatie. Screenshots laten zien dat het, zover nu bekend is, niet mogelijk is om de gesture-navigatie knop uit te schakelen. Dus je kunt niet terug naar de huidige, drie-knoppen indeling in de navigatiebalk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 379,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel