Duidelijke foto’s tonen Google Pixel 3 XL en meegeleverde accessoires

Vorige week kwamen we te weten wat de specificaties van de Google Pixel 3 XL gaan worden, nu zijn er duidelijke foto’s verschenen door een Russisch weblog. De laatste tijd duiken er wel meer foto’s en filmpjes op van Google onaangekondigde smartphone.

Google Pixel 3 XL & accessoires

Het toestel met haar 6,7 inch display en vrij grote notch is nu nog beter te zien op foto’s gemaakt door het Russische Rozetked. Wat opvalt is dat de 3,5 millimeter aansluiting voor hoofdtelefoons ontbreekt maar dat Google hiervoor wel een verloopstekker meelevert. Het accessoirepakket bestaat verder uit een headsetje, EU-laadadapter, USB-C kabel en een extra verloopstekker.

pixel-3-xl

Naast nieuwe foto’s van het toestel zijn er ook foto’s verschenen die gemaakt zijn met de Pixel 3 XL. De kwaliteit van deze foto’s is uitstekend te noemen. De hoeveelheid detail op de foto’s is zeer indrukwekkend. In een Google Drive map zijn meer foto’s te vinden die het weblog met het toestel heeft gemaakt.

Sample Foto Pixel 3 XL

Dankzij het weblog weten we nu ook dat de Pixel 3 XL over draadloos opladen zal beschikken. Verwacht wordt dat Google de nieuwe Pixel 3 XL zal aankondigen op 4 oktober 2018 tijdens een evenement. Voorgaande jaren bracht Google haar Pixel smartphones ook uit op die specifieke datum.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel