Google geeft aanwijzing: Pixel 3 aankondiging op 4 oktober

Het lijkt steeds meer definitief te worden; op 4 oktober zal Google haar nieuwe smartphones gaan presenteren. Het gaat in ieder geval om de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Twee opvolgers voor de huidige Pixel 2-serie.

Pixel 3 aankondiging op 4 oktober

Op 4 oktober 2018 zal Google haar nieuwe smartphones presenteren. Hoewel een officieel bericht nog door Google naar buiten gebracht moet worden, heeft het bedrijf wel alvast aanwijzingen gegeven.

Op de eigen Famebit-website van Google, een platform waar adverteerders en infuencers met elkaar in contact kunnen komen, wordt deze datum genoemd. Er wordt gevraagd welke YouTube-creators de Pixel 3 willen uitproberen. De pagina is overigens alleen voor geregistreerde leden beschikbaar. Tevens wordt hierbij de datum 4 oktober genoemd.

Pixel 3 Xl concept

De datum komt niet geheel als een verrassing. Eerdere edities van aankondigingen werden ook op 4 oktober gehouden door Google. Het is nog niet bekend of de toestellen ook officieel in Nederland verkocht gaan worden; de huidige Pixel 2 toestellen zijn in ons land alleen middels grijze import beschikbaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel