Google Pixel 3 en 3 XL krijgen 5,3 en 6,2 inch displays; meer details

Er is meer informatie gekomen over de nieuwe Pixel-toestellen. Er zullen in de Pixel 3-serie in ieder geval twee smartphones uitgebracht worden. Nu is de beeldschermgrootte bekend en krijgen we de codenamen te horen van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Ook horen we andere details.

Beeldschermgrootte van de Pixel 3 (XL)

Dit najaar zal de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL aangekondigd worden. Eerdere berichten spraken erover dat Google hiervoor Foxconn, ook de fabrikant van bijvoorbeeld de iPhone, voor in zou schakelen. Dit zou betekenen dat er niet weer samengewerkt wordt met een fabrikant als Samsung, LG of HTC. Daarbij zou mogelijk ook nog een instapmodel verschijnen uit de Pixel-serie met een Snapdragon 710 processor. De foto hieronder toont een concept-render met de verwachtingen, dus nog niet het definitieve ontwerp.

Pixel 3 concept

Meer duidelijkheid hebben we over de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Beide toestellen zullen naar waarschijnlijkheid begin oktober aangekondigd worden. Ook deze keer gebruikt Google weer namen van vissen als codenaam voor de nieuwe Pixel-toestellen. Volgens insider Roland Quandt krijgt het toestel met de Snapdragon 710 processor de naam Bonito. De omschrijving hierbij is dat het past in het mid-range segment. Daarbij is ook de codenaam Blueline opgedoken.

Bonito Pixel 3

 

Volgens leaker Steve, ook wel bekend als OnLeaks, krijgt de Pixel 3 een schermgrootte van 5,3 inch. Daarbij zou de Pixel 3 XL wel een notch krijgen en een scherm met een grootte van 6,2 inch. De verwachtingen van de notch, werden eerder al meer duidelijk toen het front-panel van de nieuwe toestellen opdook.

Pixel 3 concept render

We zullen nog even moeten wachten op de nieuwe toestellen, maar de geruchtenmolen draait al op volle toeren. Zodra er meer bekend is over de nieuwe Pixel 3-serie, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel