Google Pixel 3 (XL): hoge resolutie renders opgedoken

Er zijn hoge resolutie beelden opgedoken van de nieuwe toestellen uit de Pixel-reeks. Het gaat om de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Hoe gaan ze eruit zien en wat kunnen we verwachten?

Pixel 3 in hoge resolutie

De doorgaans aardig goed geïnformeerde leaker OnLeaks heeft beelden naar buiten gebracht van de vermoedelijke Pixel 3 en Pixel 3 XL. De nieuwe toestellen die die huidige Pixel 2-serie zullen opvolgen, worden vermoedelijk begin oktober definitief aangekondigd door Google.

Pixel 3 Xl concept

Aan de hand van de tot nu toe bekende informatie, zijn de renders gemaakt waarbij we een voorproefje krijgen van de telefoons. Volgens de bron krijgt de Pixel 3 de afmetingen 145,6 x 68,2 x 7,9 millimeter. Bij de Pixel 3 XL worden de afmetingen 158 x 76,6 x 7,9 mm genoemd.

Er zijn een aantal opvallende veranderingen in de Pixel 3-serie. Het slot voor de simkaart wordt naar de onderkant van de telefoon verplaatst. De toestellen zijn ook voorzien van stereo-speakers. Daarbij wordt de Pixel 3 XL voorzien van een notch, een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Aan de achterzijde van de toestellen is nog steeds de vingerafdrukscanner te vinden.

Beide toestellen krijgen geen dual-camera aan de achterzijde, aan de voorzijde wel. Ook lijkt Google geen waarde meer te zien in het plaatsen van een 3,5 millimeter aansluiting voor een headset. Dit zal dus via de USB Type-C aansluiting moeten gebeuren, jammer. Zodra er meer bekend is over de smartphones van Google, houden we je uiteraard op de hoogte.

In onderstaande video’s vind je de twee video-renders. De eerste video geeft een impressie van de Pixel 3, de tweede video toont de concept-render van de Pixel 3 XL.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel