Pixel 3 XL laat zich voor het eerst zien voor de camera

De Google Pixel 3 XL, daar hebben we in de afgelopen tijd al meer over gehoord. We zagen al wat concepten en render-ideeën, maar nu zien we ook daadwerkelijk een live-foto van het toestel. 

Pixel 3 XL op beeld

De Pixel 3 XL is op beeld verschenen. Op de foto zien we het bekende design van de Pixel-reeks met daarbij een notch aan de voorzijde van de telefoon. De tekst op het scherm geeft een unlocked bootloader met wat informatie over de telefoon.

Pixel 3 XL leak live

Volgens de informatie op het scherm krijgt de Google Pixel 3 XL een opslagruimte van 128GB met 4GB aan RAM-geheugen. Aan de achterzijde van de telefoon zal het toestel de vingerafdrukscanner krijgen en het design is niet heel bijzonder, zo lijkt het. Ook lijkt Google nog geen haast te maken met de invoering van de dual-camera.

Het gaat hier om een prototype, zo lijkt het. Wel krijgen we een goed beeld van de nieuwe smartphone uit huize Google. De aankondiging zal vermoedelijk begin oktober plaatsvinden. De Pixel 3 zal een 5,3 inch display krijgen, de XL een 6,2 inch beeldscherm.

Update 21:30: Er zijn meer foto’s nu getoond van de nieuwe Pixel 3XL waarbij we het toestel van meerdere kanten te zien krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel